SİYASET

HDP, PROJE GÖRSELLERİNİ PAYLAŞTI

HDP BATMAN Belediye Eş Başkan Adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’a yönelik hazırladıkları projeleri kamuoyu ile paylaştı.

HDP, PROJE GÖRSELLERİNİ PAYLAŞTI
22-03-2019 19:14
Google News

KAPATILAN KURUMLARI AÇACAĞIZ

Petrol İş Binası’nda düzenlenen toplantıda, anadilde kadın danışma merkezleri, eğitim destek evleri, kültür merkezleri, belediye şehir tiyatroları, kooperatifler, üretim atölyeleri, yoksullukla mücadele dernekleri ve sağlık merkezlerinin yeniden hizmete açılacağı belirtildi.

PROJELERİN GÖRSELLERİNİ TEK TEK PAYLAŞTILAR

Entegre katı atık tesis, modern katı atık aktarma istasyonu, kent parkları, kent meydanları, riskli yapılara karşı yerinde dönüşüm, ucuz ve ekolojik toplu ulaşım modellerinin örnek görsellerini paylaşan Eş Başkan Adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, çok dilli ve çok kültürlü çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Yaşar Kemal Kent Ormanı rekreasyonu, alternatif ulaşım hatları, İluh Deresi ıslahı ve hayvancılığın gelişmesine dönük projeleri hakkında bilgi veren HDP’li Adaylar, hedeflerinin 31 Mart Seçimlerinde en yüksek oy oranı ile göreve gelerek, bu projeleri hayata geçirmek olduğunu açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete