SPOR

HEDEF ÇATALCASPOR!

Batman Petrolspor, Perşembe Günü saat 14.00'de deplasmanda karşılaşacağı Çatalcaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

HEDEF ÇATALCASPOR!
09-03-2021 18:31
Google News


Erteleme maçında deplasmanda Gölcükspor’u 1–0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul'da kalarak Çatalcaspor maçına İstanbul’da hazırlanıyor. Perşembe Günü saat 14.00'de oynanacak karşılaşmada 3 puan ile dönmeyi planlayan Petrolspor, hazırlıklarını tamamladı. 14 maç aradan deplasmanda galibiyet hasretine son veren temsilcimiz Çatalcaspor maçında da 3 puan alıp tehlikeli bölgeden istiyor. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ
Her geçen hafta iyi oynadıklarını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş “Son 5 haftada topladığımız puanlarla ligde 10. sıraya yerleştik. Ama düşme potasından halen uzaklaşmış değiliz. Her hafta böyle iyi oyun ortaya koyarsak düşme gibi bir düşüncemiz olmayacak. Gölcükspor galibiyetinden dolayı teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Perşembe günü Çatalcaspor karşısından da 3 puan alıp bizi sevindireceklerine inanıyorum. Daha iyi olmak için mücadelemiz sürüyor” dedi.

HAKEMLER AÇIKLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu haftanın karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Çatalcaspor-Petrolspor karşılaşmasını Kütahya Bölgesi Hakemlerinden Emre Korkmaz yönetecek. Korkmaz'ın yardımcılıklarını Turgut Evran ve Onur Gülter yapacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete