EĞİTİM

HEDEF KURS’TAN ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi DEDAŞ Veznesi karşısında bulunan Hedef Özel Eğitim Kursu, ücretsiz ödüllü YGS deneme sınavı yapacağını duyurdu.

HEDEF KURS’TAN ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI
09-08-2017 20:26
Google News

Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık tarafından Batman'a kazandırılan Hedef Kurs Merkezi, 12. sınıf ve mezun öğrenciler için 14 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da, 11. Sınıflar için 15 Ağustos Salı Günü Saat 10.00’da ücretsiz deneme sınavı yapacak. Sınav başvurusu için öğrencilerin, Kurs Merkezinden giriş kartlarını almaları gerektiği bildirildi.

“GENÇLERİ, YENİ SINAV DÖNEMİNE HAZIRLIYORUZ”

Kurs Müdürü Sabri Topkan, amaçlarının Batmanlı Gençleri yeni sınav dönemine daha iyi hazırlamak olduğunu belirterek “Öğrencilerimizi YGS ve LYS sınavlarına daha iyi hazırlanmaları için uzman öğretmen kadromuzla, modern ve ferah dersliklerimiz,  kaliteli ve güçlü yayın desteğimiz, iki adet geniş ve ferah çalışma salonumuz, birebir soru çözüm birimlerimizle hizmet veriyoruz. İki ayrı rehberlik birimimizde öğrencilerimizin motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla aktif ve etkin rehberlik desteği sunuyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete