EĞİTİM

HEDEF’TE ÇITA YÜKSELİYOR

Eğitim camiasının bilinen ismi Cuma Dişikırık tarafından Batman’da kurulan Hedef Özel Öğretim Kursu, yaz kampı ile eğitim öğretime başladı.

HEDEF’TE ÇITA YÜKSELİYOR
09-07-2017 19:17
Google News

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere hitap eden Hedef Kurs, ücretsiz düzenlediği yaz kampı ile YGS konularını 6 haftalık kurs süreciyle bitirmeyi planlıyor. Amaçlarının gençleri üniversite sınav dönemlerine daha iyi ve anlaşılır şekilde hazırlamak olduğunu belirten Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık “Yaz kampı ile gençlerimizin yeni sınav dönemine daha kaliteli hazırlanmasına özen gösteriyoruz. Geniş, ferah ve modern binamızda, mükemmel öğretmen kadromuzu tanıtmak amacıyla başlattığımız ücretsiz yaz kampımız yoğun katılımla sürüyor” dedi.

11. SINIFLARA KAPILARINI AÇACAK

Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesinde tam donanımlı sınıflarda hizmet veren Hedef Özel Öğretim Kursu Üniversite Sınavına Hazırlanan 12. Sınıf ve Lise Mezunu Öğrencilerden sonra kapılarını 11. Sınıf Öğrencilerine de açacak. “Sadece Üniversite Hazırlık” sloganıyla gençleri üniversite sınavına hazırladıklarını belirten Dişikırık “YGS-LYS sınavına sıfır stres ve full motivasyon ile hazırladığımız 12. Sınıf ve Mezun Öğrencilerin yanı sıra gelen yoğun talepler doğrultusunda 11 Sınıf Öğrencilerine özel sınıflar için kayıtlarımız başladı” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete