SPOR

“HEDEFE GİDEN YOLDA KAZA GEÇİRDİK”

Geçen hafta sonu kendi sahasında İstanbulspor’a ikinci devrede yedikleri golle 1-0 mağlup olan Petrolspor’da Başkan Aydın Gülmez “Hedefe giden yolda kaza geçirdik” diye değerlendirdi.

“HEDEFE GİDEN YOLDA KAZA GEÇİRDİK”
25-02-2015 18:32
Google News

TFF 3. Lig 1. Grup’ta haftanın en önemli karşılaşmalarında birinde İstanbulspor’u kendi sahasında konuk eden Petrolspor, karamboldan yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı. Özel işleri nedeniyle İstanbulspor maçını izleyemediğini belirten Başkan Aydın Gülmez, 90 dakika boyunca maçı canlı olarak telefondan takip ettiğini belirtirken, “İki takımın temkinli oynadığı maçta takımın tutuk oynaması mağlubiyeti getirdi. Bu maçı kaza olarak yorumluyorum. Mevcut takıma ve teknik heyete güvenimiz sonsuz. Adliyespor maçını kazanıp, İstanbulspor maçının telafisini yapacaklarına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

 “TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Ceza nedeniyle maçı seyircisiz oynadıklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “ama bizleri desteklemek için hayatlarını tehlikeye atan ve inşaatlarda maçı izleyen cefakâr vefakâr taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onların takıma verdikleri destekle birlikte Özgecan için verdikleri sosyal mesajlar çok anlamlıydı. Ama maalesef puan veya puanlar alabileceğimiz bir maçı kaybettik. Lig yolu üzerinde bir kaza yaşadık. İstanbulspor maçı geride kaldı. Artık deplasmanda Adliyespor ile oynayacağımız maça odaklandık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete