SPOR

"HEDEFİMİZ İÇİN KAZANMAMIZ GEREK"

"HEDEFİMİZ İÇİN KAZANMAMIZ GEREK"

"HEDEFİMİZ İÇİN KAZANMAMIZ GEREK"
12-11-2014 18:52
Google News

Petrolspor AŞ. Kulübü  Başkanı Aydın Gülmez, "Şampiyonluk iddiamızın sürmesi için, Darıca Gençlerbirliği maçını kazanmamız gerekiyor" dedi..

Spor Toto 3.lig 1.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor ligin 12.hafta maçında ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçından mutlak 3 puan hedefliyor. 

Petrolspor kulübü  Başkanı Aydın Gülmez, “Haftayı bay geçirdik. Son olarak Şekerspor ile sahamızda berabere kaldık. Şansız bir şekilde puan kaptırdık. Geçmişi unutup, geleceğe bakıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz Darıca maçına yoğun mesai ile çalışmaktalar. Puan cetvelinde yukarılara çıkmak ve şampiyon iddiamızın sürmesi için, bu maçı almalıyız. Futbolcularımız yeteneklerini sahaya yansıtacaklardır. Birlik ve beraberlik içinde, bu maça daha iyi motive olduk. Kazanmamak için hiçbir neden yok. Futbolcularımız ve teknik heyetimize güvenimiz her zaman tam. Lider Darıca Gençlerbirliğine karşı galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

TAKIMDA BİRLİK BERABERLİK HAKİM

Başkan Aydın Gülmez sözlerini şöyle sürdürdü:  “Daha önceki haftalarda söylediğim gibi arkadaşlık, kardeşlik, birliktelik konusunda takımda sıkıntımız yok. Birbirine sahip çıkan, saha içerisinde birbirlerinin hatalarını örten oyuncularımız var. Önümüze büyük bir engel çıkmazsa, hedefimiz şampiyon olmak. Alınan kötü sonuçlardan kimseyi karamsarlığa itmesin, Hedefimizden şaşmış değiliz.”

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Pazar günü saat 13.00’te 16 Mayıs Şehir stadında oynanacak maça taraftarları ve sporseverleri davet eden Başkan Aydın Gülmez, “Biz Batmanlı olarak kendimize yakışanı yapıp, takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz. 12. adam olar taraftar desteğine ihtiyacımız var. Lider darıca maçını kazanmamız takıma büyük bir ivme kazandıracaktır. Hep birlikte başarıyı yakalamamız için herkes üzerine düşeni yapması gerekir.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?