SPOR

"HEDEFSİZ BİR TAKIM DEĞİLİZ…"

Spor – Toto 3. lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, "Hedefsiz bir takım değiliz ancak belirlenen hedefe ulaşmak için herkesin sabır göstermesi gerekir" dedi.

"HEDEFSİZ BİR TAKIM DEĞİLİZ…"
01-07-2014 21:07
Google News

 “Yapılan yorumlar ve ön yargılara rağmen, Petrolspor yönetimi olarak işimize bakıyoruz.” diyen İlhan Erken, “taraftarımız transferde çok sabırsız davranıyor. Biz yönetim olarak transfer edeceğimiz futbolcuları ince eleyip sık dokuyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda kadromuzun güçlü olması gerekir. Yedek kulübesininde güçlü olması gerekir. Yönetim olarak bunun bilincindeyiz, çalışmalarımızı ve transferlerimizi bu yönde yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.  

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Erken, futbolda şans faktörünü de unutmamak gerektiğini belirterek, "Camia olarak herkes üzerine düşeni yapacak. İnşallah futbol şansı da bizim yanımızda olur ve istediğimiz hedefe ulaşırız" ifadesini kullandı.

TRANSFERDE EMİN ADIMLAR

Yeni sezon için 10 futbolcu ile sözleşme imzalayan Kırmızı-Beyazlı ekip, bu hafta içinde 5 futbolcu ile sözleşme imzalayacağını bildirdi. Transferler konusunda açıklamalarda bulunan İlhan Erken, “Taraftarlarımız endişeye kapılmasın tek tek yapacağımız transferleri açıklayacağız, kamp tarihine kadar kadromuzu kurmak istiyoruz.”  şeklinde açıklamalarda bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete