YAŞAM

Manzarası ziyaretçilerde iz bırakıyor 

Batman, Diyarbakır, Mardin Şırnak başta olmak üzere birçok kişinin akın ettiği Siirt Deliklitaş’ta bulunan Deliklitaş Cafe & Restaurant hem zengin menüsüyle hem de Botan Çayı’nın oluşturduğu eşsiz manzarasıyla unutulmaz anlar yaşatıyor. 

Manzarası ziyaretçilerde iz bırakıyor 
29-08-2022 15:17
07-09-2022 09:36
SİİRT
Google News
Siirt’in 4 kilometre güneydoğusunda bulunan ve Botan Çayı’na 350 metre yükseklikten bakan Deliklitaş’a yöre halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekmeye devam ediyor.  Botan Çayı manzarası, doğal güzellikleri ve en önemli dinlenme alanı olan Deliklitaş Cafe & Restaurant doğa tutkunlarının yeni adresi oldu. 10 personelin istihdam edildiği Deliklitaş Cafe & Restaurant, sabah saat 09.00’dan gece 00.00’a kadar ziyaretçilere hizmet veriyor. 
YENİ YÜZÜYLE ZİYARETÇİLERİ AĞIRLANIYOR
Bölgeye akın eden yerli ve yabancı turistlerin dinelebileceği, doyumsuz manzaraya tanıklık etmesi için yenilenen Deliklitaş Cafe & Restaurant zengin menüsüyle de dikkat çekiyor. Deliklitaş Cafe & Restaurant işletme sahibi İbrahim Asus, “Deliklitaş Cafe & Restaurant’ı yenileyerek ziyaretçilerimizin hizmetine soktuk. Ağırladığımız misafirlerimiz iş yerimizin sahip olduğu manzaradan büyük keyif alıyor. Ayrıca işyerimizin zengin menüsü ziyaretçilerimize yöremizin tatları başta olma üzere birbirinden eşsiz tatları sunuyoruz. Böyle önemli turizm potansiyeline sahip olan bölgemize de böyle kaliteli mekanlar gerekiyordu. Bizde bu gerekli olan mekânı yöremize kazandırdığımız için oldukça mutluyuz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Haziran 2024 e-gazete