SPOR

HENTBOL’DA TEMPO ARTTI

İKİ ÖNEMLİ MAÇ, HAFTAYA...

HENTBOL’DA TEMPO ARTTI
07-04-2019 14:59
Google News

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının da mücadele ettiği Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde A Milli Hentbol Takımı’nın oynayacağı maçlar nedeniyle lig’e ara verildi. 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının da mücadele ettiği Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde A Milli Hentbol Takımı’nın oynayacağı maçlar nedeniyle lig’e ara verildi.FacebookTwitterDiğer
1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, lig’e verilen arayı değerlendirerek tempoyu artırdı. Özel antrenmanlar şeklinde maçlara hazırlanan temsilcimizde hedef, Türkiye Kupası Finaline gitmek.
 

MAÇ 18 NİSAN’DA

Temsilcimiz, 18 Nisan’da Eskişehir Selka ile Türkiye Kupası yarı finali için, 21 Nisan’da ise Beşiktaş ile lig maçı için karşılaşacak. Yoğun tempoyla maçlara hazırlandıklarını belirten Baş Antrenör Seceattin Aydoğ, “2 Türkiye kupası ve 4 lig maçı olmak üzere 6 final maçını en iyi şekilde atlatıp 15 Mayıs'ta Türkiye kupası finalini oynamak istiyoruz. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz. Yoğun tempo şeklinde antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Oynayacağımız zorlu maçlarda Batman Halkından destek bekliyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete