SPOR

HENTBOL MAÇI BUGÜN

Rakip Adıyaman Belediyespor

HENTBOL MAÇI BUGÜN
15-10-2018 22:17
Google News

Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Salı Günü Adıyaman Belediyespor ile zorlu maça çıkacak.

LİGE 3 HAFTA ARA…

Milli maçlar nedeniyle lige 3 hafta ara verilecek. Cumartesi oynanması gereken karşılaşma, Milli Maç nedeniyle bu gün Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak. Deplasmanın son maçında Karşıyaka Belediyespor’u mağlup eden Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımında moral en üst seviyede. Güneydoğu Derbisi olarak adlandırılan bu önemli karşılaşma, bugün saat 17.00’de 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

“TÜM TARAFTARIMIZI DERBİYE BEKLİYORUZ”

Batmanlıları bugün ki maça davet eden Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Ferruh Özdemir “Lig’de aldığımız 4 galibiyetin ardından şuan lider durumdayız. Bu gün kendi saha ve seyircimiz önünde Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacağız. Oldukça çekişmeli ve zor bir karşılaşma. Güçlü rakibimiz karşısında hedefimiz 2 puanı almak ve liderlik koltuğunda kalmak. Bunu başaracak güçteyiz. Tüm Batmanlıları bu zorlu ve çekişmeli karşılaşmaya bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete