SPOR

HENTBOLCULAR, OKULLARI GEZİYOR

Süper Lig’de mücadele eden Batman Belediyesi Hentbol Takımı yerli ve yabancı sporcuları, eğitim kurumlarında öğretmen ve öğrencilerle buluşarak tecrübelerini paylaşıyor, öğrencilerin spora ilgi duymasını sağlıyor.

HENTBOLCULAR, OKULLARI GEZİYOR
04-10-2018 21:50
Google News

Önceki hafta Petrol Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri ile buluşan hentbolcular, bu hafta Fatih Ortaokulu ve Doğa Kolejini ziyaret etti. Fatih Ortaokulu’nda, Hentbol Sporu konulu panele sporculardan Veli Kara, Gökhan Örnek, Charalampos Mallıos, Berk Tüzün ve Medya ve İletişim Koordinatörü Şeyhmus Sınır katıldı. Panelde oyuncular, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Sporcuların sorularını doğru yanıtlayan öğrencilere ise forma ve atkı dağıtıldı.

DOĞA KOLEJİ, HENTBOL TAKIMINI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTURDU

Doğa Koleji de 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımını konuk etti. Baş Antrenör Secaattin Aydoğdu, takım oyuncularından Gökhan Örnek, Niyazi Bozkurt, Xaris Mallios, Dusan Trifkovic ve Olexandr Poldorosky, kolejin öğrencileri ile buluştu. Oyuncular, öğrencilerin sorularınıyanıtladı.

OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLER İZLEDİ

Paneli Özel Batman Doğa Koleji İlkokul Müdürü Ali Becerikli, Ortaokul Müdürü Şahin Sürgüt, Lise Müdürü Yasin Papur da ilgiyle izledi. Baş Antrenör Secaattin Aydoğdu “Bir takımın başarısı sadece bir kişide değildir. Takım, bir bütündür. Hentbolcusundan, yöneticisine kadar her birey bir biri ile bütündür. Bu yüzden takımın başarısı bir kişiye indirgenemez” dedi. Panelin sonunda öğrenciler, sporculardan imza aldı.

KUPADA RAKİP BELLİ OLUYOR

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Kupası’ında 1. Turda Tokat Gençlikspor ve Sebenspor’u yenerek bir üst tura çıkmıştı. Türkiye Kupası 2.Eleme Turu Kura çekimi 5 Ekim Cuma günü yapılacak. Türkiye Hentbol Federasyonu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonrası 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının rakibi belli olacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete