SİYASET

“Her koşulda AK Parti…”

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı ve Uzman Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık, AK Parti çizgisinden ayrılmayacağını belirtti.

“Her koşulda AK Parti…”
03-04-2023 14:00
03-04-2023 12:54
Google News

Dişikırık “Üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti’mizde inandığımız yolda yürümeye devam şiarıyla yola çıktığımız aday adaylığı sürecinde sona yaklaştık. Ülkemiz ve Batman için büyük önem arz eden 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.

Bu süreçte gönüllü ve istekli bir siyasetçi olarak büyüklerimizin uygun görmesi durumunda, doğduğum topraklarda sorumluluk almaya hazır olduğumu belirterek Batman Milletvekili Aday Adayı olduğumu ilan ettim dedi. AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye’yi aydınlık geleceğine, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir. Tek hedefim Ak Parti'nin Batman'da en İyi oyu almasıdır.” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?