SPOR

“HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Petrolspor’un kaleci Antranörü Resul Özturan kamp döneminin çok iyi ve verimli geçtiğini belirterek, "Hedefimiz şampiyonluk. Ama öncelikle her maçta sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağız" dedi.

 “HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”
12-08-2021 12:20
BATMAN
Google News

Batman’daki ilk etap kampında takımdaki oyuncuların birbirine iyice alışarak uyum sorununu aştıklarını aktaran Özturan, Burdur’daki ikinci etap kampında ise hazırlık maçları oynayarak sezona hazır hale geleceklerini söyledi.

 “ÇOK GÜZEL KAMP OLUYOR”

Kamp dönemlerini değerlendiren tecrübeli Antranör Özturan; "İlk etap kampımızın ardından ikinci etap çalışmalarımıza Burdur’da devam ediyoruz. Batman’daki ilk etap kampı sıcak havaya rağmen gayet verimli geçti.  2. Etap kampımız da gayet güzel geçiyor. Güzel hazırlanıyoruz. Başarılı bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Uyum sürecini çok çabuk atlattık. Takıma dahil olan oyuncular çabuk alıştı. Arkadaşlarımızla neşeli bir ortamımız var. Bu sezon kalemize gole kapatacağız. Çok tecrübeli ve yetenekli kalecilerimiz var." dedi.

“İPLE ÇEKİYORUZ”

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Özturan; "Maçların başlamasına 3 haftadan fazla bir zaman var. Buna rağmen biz şimdiden çok heyecanlıyız. Ligin başlamasını iple çekiyoruz. Herkes ilk maç gelse de oynasak diye bekliyor." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete