GÜNDEM

HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüllerindeki aday olduğunu ifade etti.

HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ
01-07-2014 20:43
Google News

Güneştekin açıklamasında “Gönlümüzdeki aday başından beri sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı. Ankara’da yapılan törenle resmen adayımızın Sayın Başbakanımız olduğu ilan edildi ve seçimle ilgili sıkı bir çalışmanın da startını verdik. Başbakanımızın Türkiye Cumhuriyetinin 12’inci Cumhurbaşkanı olması için geceli-gündüzlü çalışacağız. Bu süreci de alnımızın akıyla tamamlayıp, Türkiye’nin ilk halk oyu ile belirlenen Cumhurbaşkanı’nın sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasını sağlayacağız” dedi.

AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de önemli bir dönüşümü başlattığını dile getiren Güneştekin “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde adını tüm dünyaya duyuran ve mega kentin kanayan yaralarına çözüm bulan Başbakanımız, hep yaptığı icraatlarla ve kararlı tutumuyla anıldı. 2001’de kurduğu AK Parti’nin 12 yıl iktidar olmasında, halka yönelik önemli politikalar yer almaktadır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışan hükümet ile ülkemiz geçmişteki birçok sorunu çözdü. Çünkü Başbakanımız ve ekibi, mazlumların başının yerden kalkması ve kimsenin ötekileştirilmemesi için canla başla çalıştı. Attığı her adımda Allah’ın rızasını gözetti ve halka samimi bir liderin nasıl olacağını gösterdi. Ağırbaşlı ve soğukkanlı tutumuyla sadece Allah’a sığınan sayın Başbakanımız, ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözünün tarif ettiği bir liderdir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete