GÜNDEM

Herkes zam yaptı, onlar indirim...

Yükselen enflasyon ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından ev sahiplerinin kiraları artırdığı Batmanda iki ortak ev sahibi, bir ilke imza attı.

Herkes zam yaptı, onlar indirim...
28-02-2023 19:00
01-03-2023 22:48
BATMAN
Google News

Depremden sonra ev ihtiyacı artarken, ev kiraları ve fiyatlarında da zam artışları gözlendi. Mülk sahipleri Faris Doğan ile Eyyüp Doğan ise Batman Şirinevler Mahallesi 1404 sokak 22 numaralı adreste bulunan tek katlı evin aylık kira ücretinde yüzde 30 oranında indirime gitti. Kiracı Nasrettin Kaya, ev sahiplerinin bu örenk davranışını herkesin örnek alması gerektiğini söyledi. Mülk Sahibi Faris Doğan ve Eyyüp Doğan ise “Ülkemizde yanşana  felaket ve ekonomik sıkıntıları fırsata çeviren bazı mülk sahiplerine inat kira indirimine gittik.  Bu zorlu süreçte herkes, ekonomik fedakarlık yapması gerekiyor. Ancak bazı mülk sahiplerinin bu zorlu süreci fırsata dönüştürerek kiralarda fahiş zam yapmaları doğru değildir. Biz olması gerekeni yaptık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Resul
Resul 1 yıl önce
Birinci dereceden yakınını koymuş . Aldığı yeni eve. Haber yaparken araştırın.öyle yazın.
Resul
Resul 1 yıl önce
Yalan haberi silin. Biri Almancı.Digeri ise almancinin kiracısı. Faris dediğiniz kişide günahını kimseye vermez..firsatcinin önde gidenidir.Nokta. Evide Yeni aldı 10 gündür. Akrabasını eve koydu.Adamsa Engelli derneğinden kira almaz.Arastirmadan haber yapmayın.
Resul
Resul 1 yıl önce
Yalan haberi silin. Biri Almancı.Digeri ise almancinin kiracısı. Faris dediğiniz kişide günahını kimseye vermez..firsatcinin önde gidenidir.Nokta
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete