GÜNDEM

HEVİ (UMUT), 1.’LİK ÖDÜLÜ GETİRDİ.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’nin, bu yıl 32’ncisini düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışmasında ödüller, sahiplerini buldu.

HEVİ (UMUT), 1.’LİK ÖDÜLÜ GETİRDİ.
08-10-2017 16:54
Google News

Yarışmada jüri tarafından ödüle layık görülen eser sahipleri için Diyarbakır GGC Cafe ve Restoranda tören düzenlendi. Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, DEDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, HDP, CHP ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanları ile Güneydoğu illerinden basın temsilcileri katıldı. Cemiyet Başkanı Veysi İpek, özgür basının önemine çeken konuşmasında, basın temsilcilerinin sorunlarını anlattı, ödül törenlerinin ise motive edici olduğunu belirtti. Gazetemizin Yazarı Hatice Türkan, “Kadınlar Burada Önce Öğreniyor Sonra Üretiyor” adlı çalışması ile röportaj dalında 1.’lik ödülüne layık görüldü. Türkan, ödülünü HDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Cabbar Leygara’nın elinden aldı. Aynı yarışmada, Mardin İlkses Gazetesi Muhabiri Adnan Avuka da “Süryanilerle Mardin Üzerine” adlı çalışması ile röportaj dalında 2.’lik ödülüne layık görüldü. Ödül törenine eşi, çocukları ve torunu ile birlikte katılan Avuka, kendilerini bu ödüle layık gören herkese teşekkür ettiğini belirtti.

HEVİ, ÖDÜL GETİRDİ

Hevi (Umut) Kadın Atölyesindeki takı, giyim, tekstil, süsleme ve aşçılık kurslarında eğitim gördükten sonra ekonomik hayatta kendine yer edinen kadınların emek ve mücadelesini anlatan “Kadınlar Burada önce öğreniyor, Sonra Üretiyor” adlı çalışma, Yazarımız Hatice Türkan’a röportaj dalında 1.’lik ödülünü getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete