GÜNDEM

HHİSFİT, BATMAN’DA FARK YARATACAK

Gültepe Mahallesi Tılmerç TOKİ girişinde hizmet vermeye hazırlanan Hhisfit Spor ve Yaşam Clubu, Batmanlılara ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açacak.

HHİSFİT, BATMAN’DA FARK YARATACAK
10-12-2015 17:30
Google News

Gültepe Mahallesi Tılmerç TOKİ girişinde hizmet vermeye hazırlanan Hhisfit Spor ve Yaşam Clubu, Batmanlılara ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açacak. 3 bin metrekarelik alanda konuklarına yüzme havuzu, hamam, sauna, tuz odası, buhar odası, fitness, cafe ve halı sahasıyla hizmet verecek olan Hhisfit Spor ve Yaşam Clubu, spor ve sağlıklı yaşam bilincini oturtmada da rol üstlenecek. Her yaştan vatandaşa hizmet vereceklerini söyleyen Clup Müdürü Abdurrahman Atece “Gültepe Mahallesi Tılmerç TOKİ girişinde hizmet vermeye hazırlanan Hhisfit Spor Salonumuz? Özok Şirketler grubu tarafından Batman"a kazandırılacak. Batmanlılara sadece bir spor merkezi değil, bir yaşam clubunun kapısını açacağız. İçinde sağlıklı yaşama, spor ve aktivitelere kadar her şeyi barındıran bir clup ile halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

BÖLGEYE HİTAP EDECEK

3 bin metrekarelik alanda Batmanlılara sağlıklı ve huzur dolu bir ortam sunacaklarını açıklayan Clup Müdürü Abdurrahman Atece “Clubümüzü, sadece Batman’ın değil, bölge halkının da ilgisini çekecektir. İl dışından da ziyaretçi ağırlayacağımıza inanıyorum. Clubümüzde çok yakında hizmete girecek” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?