SPOR

HHİSFİT CLUB ÇALIŞANLARI KAN VERDİ

Batman’da sağlıklı yaşam ve spor alanında gerçekleştirdiği etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle örnek kurumlardan biri olan HHİSFİT Club, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

HHİSFİT CLUB ÇALIŞANLARI KAN VERDİ
06-11-2016 23:48
Google News

Kızılay yetkililerini, doktor ve hemşirelerini stantlarıyla birlikte spor kulübünde ağırlayan HHİSFİT Club İşletme Müdürü Abdurrahman Atece, Batmanlıları spor yapmaya ve kan bağışında bulunmaya davet etti. Atece, ikincisini gerçekleştirdikleri ve gelenekselleştirmeye çalıştıkları kan bağışı etkinliğinin sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtirken, sadece üyelerinin değil tüm Batman’ın ve toplumun sağlığını önemsediklerini söyledi.

DİYETİSYEN TÜZÜN, KAN BAĞIŞININ ÖNEMİNİ ANLATTI

HHİSFİT Club’ın davetiyle etkinliğe katılan Diyetisyen Pelda Tüzün de kan bağışlayan üye ve personeli danışmanlık hizmetiyle aydınlatarak “Düzenli kan bağışı diyet ile desteklendiğinde kişi üzerinde kilo vermede ciddi sonuçlar vermektedir, Kan bağışı, kandaki yüksek yağ oranının düşmesini sağlar ayrıca Yeni hücre oluşumunu uyardığı için bağışıklık sistemini güçlendirir” dedi.

“SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN PROJELERİMİZ SÜRECEK”

Spor yapan bir bireyin kan bağışıyla sporu desteklemesi gerektiğini vurgulayan Atece “Sağlıklı birey ve sağlıklı toplum için projelerimiz devam edecek, tüm kurumların bu ve benzeri proje tekliflerine açığız. Gelsinler, görüşelim. İnsan için, toplum için, Batman için hep beraber neler yapabileceğimizi gösterelim” şeklinde konuştu. Kızılay Yetkilileri, Kulüp Müdürü Atece’ye kan bağışı için teşekkür ederken, Atece de gerek Kızılay gerekse de Diyetisyen Pelda Tüzün’e destek ve katkıları için minnettar kaldıklarını ifade etti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete