GÜNDEM

HHİSFİT, MASAJDA İDDİALI

Gültepe Mahallesi 4323 sokak Çocuk Esirgeme Kurumu karşısındaki komplekste konuklarını ağırlamaya devam eden Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi Hhisfit, özel masörü ile konuklarının yorgunluğunu alıyor.

HHİSFİT, MASAJDA İDDİALI
14-08-2018 21:24
Google News

 

HİZMET ÇITASI HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR

Sosyal alanların kısıtlı olduğu kentte her yaştan vatandaşın uğrak mekânlarından biri olan Hhisfit, yenilenen yüzü ve tecrübeli ekibiyle hizmette çıtayı yükseltirken, Kuş Adası’ndan getirttiği özel masör Süleyman Arslan’la da yüzleri güldürüyor.

2 TECRÜBEL MASÖRLE STRESTEN KURTULUN

Metin Tunç ve Süleyman Arslan ile masör kadrosunu 2’ye çıkaran Hhisfit, spa ve masaj çeşitlerini arttırdı. Hhisfit Club İşletmecisi İlhan Özok, “Yıllardır masörlük yapan profesyonel masör Metin Güneş ile birlikte Kuş Adası’ndan getirttiğimiz Süleyman Arslan ile birlikte özel spa ve klasik yağ masaj, selülit yağ masaj, taş masaj, kese köpük, çamur maskesi ve yüz maskesi işlemleri başladı. Yeni dinlenme odası ve yeni masaj odası da oluşturduk” dedi.

HAMAM, SAUNA, YÜZME HAVUZU, FİTNESS…

Haftanın 7 günü 09.00–16.00 saatleri arasında kadınlara, 16.00–23.00 saatleri arasında ise erkeklere hizmet veren Hhisfit, yüzme havuzu, hamam, sauna, tuz odası, buhar odası, halı saha ve dinleme odasının yanı sıra farklı fitness, zumbaa, step aerobik ve pilates gibi spor aktiviteleri içinde barındırıyor. Her branşta farklı bir öğreticinin görev yaptığı Hhisfit Club, 5–12 yaş aralığındaki çocuklar için de yüzme kursu düzenliyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete