SPOR

HHİSFİT, PETROLSPORLU FUTBOLCULARI AĞIRLADI

Spor ve Yaşam Merkezi sektöründe adından sıkça bahsettiren Hhisfit Spor ve Yaşam Merkezi, Afyon’da kampa gidecek olan Petrolspor’un futbolcu ve yöneticilerini ağırladı.

HHİSFİT, PETROLSPORLU FUTBOLCULARI AĞIRLADI
02-08-2016 20:02
Google News

15 günlük Afyon kampı öncesi HhisFit Spor ve Yaşam Merkezi’ne giden Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, teknik heyet ve kırmızı-beyazlı sporcular, havuz ve hamam keyfini yaşayarak stres attı. Spor kompleksinde çalışan tellallar, futbolculara masaj yaparak keseledi. Futbolcular spor merkezinde doyasıya eğlenerek vakit geçirdi. Kamp öncesi stres atan oyuncular, kendilerini ağırlayan HhisFit Spor ve Yaşam Merkezi yöneticilerine teşekkür etti. Keyifli vakit geçirdiklerini belirten futbolcular, kamp öncesi böyle bir etkinliğin kendilerini mutlu ettiğini aktardı. HhsiFit Spor ve Yaşam Merkezi İşletmecisi Abdurrahman Atece, Petrolspor’lu futbolcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, oyuncu ve yönetime başarı dileklerinde bulundu.

“KAMP ÖNCESİ MORAL DEPOLADIK”

Petrolspor’a verdikleri destekten dolayı HhisFit Yöneticisi Atece’ye teşekkür eden Kulüp Başkanı Gülmez “Afyon’da 15 günlük kampa gireceğiz. Kamp öncesi futbolcularımızla birlikte HhisFit’te moral depolayan futbolcularımızın şampiyonlukla Batman’a dönmesi en büyük temennimizdir. HhisFit Yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete