GÜNDEM

HHİSFİT’TE YAZ KAMPANYASI…

4 Bin metrekare alanda hizmet vermeye devam eden Hhisfit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, sıcak yaz günlerinde Batmanlıların en uğrak yerlerinden biri oldu.

HHİSFİT’TE YAZ KAMPANYASI…
13-07-2018 19:25
Google News

HAMAM, SAUNA, YÜZME HAVUZU, FİTNESS…

4 bin metrekare kapalı alan üzerinde 4 katlı binasıyla konuklarını ağırlayan Hhisfit’in her katında farklı bir kulüp var. Haftanın 7 günü 09.00–16.00 saatleri arasında kadınlara, 16.00–23.00 saatleri arasında ise erkeklere hizmet veren merkez, yüzme havuzu, hamam, sauna, tuz odası, buhar odası, halı saha ve dinleme odasının yanı sıra farklı fitness, zumbaa, step aerobik ve pilates gibi spor aktiviteleri de içinde barındırıyor.

HER BRANŞ İÇİN ÖZEL HOCALAR…

Her branşta farklı bir öğreticinin görev yaptığı Hhisfit Club, 5 – 12 yaş aralığındaki çocuklar için yüzme kursu açıyor. Profesyonel yüzme antrenörleri eşliğinde kursların başladığını belirten Hhisfit Club İşletmecisi İlhan Özok, sağlıklı büyüme ve gelişim için tüm çocukları yüzmeye davet etti.  Özok, yaz tatilinde çocukların zamanını en güzel ve en sağlıklı şekilde değerlendirmesi için başlattıkları yüzme kursunun sağlıklı bir nesil sağlıklı bir gelecek için önemli olduğuna vurgu yaptı. Yaza özel üyelik indirimleriyle, yüzme kursu kayıtlarına başladıklarını belirten Özok, tüm Batmanlıları çocuklarıyla birlikte spora, yüzmeye davet ederek “Çocuklarımız geleceğimizdir, sağlıkları için en ufak çaba en büyük motivasyonumuzdur” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete