YAŞAM

Hhisfit yeni yüzüyle hizmette

Batman’ın marka ismi Hhisfit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, yeni yüzüyle hizmete devam ediyor. Fitness-cardio, grup egzersiz terapi merkezi, tuz odası, buhar odası, sauna, havuz, hamam, cafe ve vitamin barı ile konuklarına yaşam alanı sunan Hhisfit Club, kese ve masaj uygulamasıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hhisfit yeni yüzüyle hizmette
20-12-2023 11:56
20-12-2023 11:58
BATMAN
Google News

SPOR ALETLERİ YENİLENDİ

Yenilenme sürecine giren Hhisfit’te tüm spor aletleri yenilendi. Son teknoloji aletleri aldıklarını belirten İşletme Sahibi İlhan Özok “Mekânımızda fitness, havuz, buhar odası, sauna, hamam, tuz odası, buhar odası, cardio, reformer, pilates, halı saha ve cafe gibi hizmetler verilmektedir. Uzman hocalarımız eşliğinde yüzme dersi, zumba, pilates ve diğer eğitimler verilmektedir. Salonumuzdaki spor aletlerini son model teknoloji ile yeniledik. Mekanımızın iç dizaynını da değiştirdik” dedi.

ÖNCE KESE SONRA KÖPÜKLÜ MASAJ

Gültepe Mahallesi 4323 sokak Çocuk Esirgeme Kurumu karşısında hizmet veren Hhisfit’te kadınların kese ve masaj uygulamaları  profesyonel şekilde yapılıyor.  Vücuttaki gözenekleri açan ve ölü deriyi atan kese uygulaması sonrası, rahatlatan ve yorgunluğu ortadan kaldıran köpüklü masaj uygulamasıyla müşterilerin memnuniyetini kazanıyor. Özok “Mekanımız hem erkek hem de kadın danışanlarımıza uygundur. Ayrıca gelin ve damat hamamı hizmetimiz var” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete