ASAYİŞ

HIRSIZLAR, KAMERAYA YAKALANDI!

Batman’ın Gap Mahallesi’nde yangın merdiveni kapısı çalındı, sebze ve meyve halinde ise ofisler soyuldu. vatandaşlar, hırsızların yakalanarak ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

HIRSIZLAR, KAMERAYA YAKALANDI!
05-08-2021 21:43
BATMAN
Google News

YANGIN MERDİVENİ KAPISINI ÇALDILAR

Gap Mahallesi 2524 Sokak'ta akşam saatlerinde kimliği belirsiz üç kişi, Benek Yapı'nın yangın merdiven kapısını saniyeler içinde yerinden söktü. Kapıyı çalan hırsızlık hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Apartman Sakinleri, “Hırsızlar bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Artık ne bulsalar çalışıyorlar. Korku içerisindeyiz. Emniyet güçlerinin bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi. 

SEBZE VE MEYVE HALİ KOMPLEKSİ SOYULDU

Bir başka hırsızlık olayı da Hilal Mahallesi Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nde meydana geldi. Gece saatlerinde Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’ne gelen şahıslar, ofislere girerek kasalardaki paraları çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Hal Esnafı, “Bu ilk hırsızlık olayı değil. Burada sürekli hırsızlık olayı oluyor. Artık bir çare bulunsun. Hırsızlara en ağır ceza verilsin. Cezalar caydırıcı değil. Yetkililer sesimizi duysun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete