GÜNDEM

HIRSIZLAR, SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

HIRSIZLAR, SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

HIRSIZLAR, SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
14-09-2014 21:03
Google News

Önceki gün Saat 05.30 sıralarında Kuyubaşı TOKİ’de bir apartmana giren hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hırsızlardan 1’i yakalanırken, 2’si hakkında yürütülen yakalama çalışmasının ise devam ettiği öğrenildi.

Olay, Kuyubaşı TOKİ’de yaşandı. Önceki gün sabahın erken saatlerinde bir apartmanın önüne gelen 4 şahıstan 3’ü bekçilik yaparken, 1 şahıs da apartmanın balkon demirlerine tırmanarak 3. katta bulunan Süleyman Göçen’e ait daireye girdi. Daireden çaldığı 3 adet altın bileziği pencereden arkadaşlarına atan hırsız, ev sahibi tarafından fark edildi. Ev sahibi Göçen, yakaladığı hırsızı polise teslim etti. Hırsızlık olayı, apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis, görüntüleri incelemeye alarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

AŞAĞIDA BEKLEYEN HIRSIZLAR, BAŞKA BİR DAİREYE GİRDİ

Apartmanın aşağısında bekleyen ve altınları alan üç hırsız ise olan bitenden habersiz başka bir apartmanın 4. katındaki daireye girdi. O daireden de 1 adet cep telefonu ve cüzdan çalan iki hırsız, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Evinden cüzdanının ve cep telefonunun çalındığını fark eden ev sahibi İhsan Taş “sabah uyandığımızda evimize hırsız girdiğini fark ettik. Cep telefonumu ve cüzdanımı çalmışlar. Yandaki daireye giren hırsızlar da altın bilezikleri çalmış ancak hırsızlardan biri, komşumuz tarafından yakalanmış” dedi.

KUYUBAŞI’DA GÜVENLİK ZAAFİYETİ

Evine giren hırsızı yakalayarak polise teslim eden ev sahibi Süleyman Göçen, Kuyubaşı TOKİ’de güvenlik zafiyeti yaşandığını belirterek “hırsızı sabah saatlerinde evin içinde yakaladım. Tuvalete geldim diyerek beni kandırmaya çalıştı. Kuyubaşı TOKİ, her türlü pisliğin yuvası haline gelmiş. Uyuşturucu tacirleri ve çeteler burada kol geziyor. Emniyet Müdürlüğü’nden burayı denetim altına almalarını istiyoruz. Çocuklarımızı korkudan dışarı çıkartamıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete