Ana içeriğe geç

HIRSIZLARA DİKKAT!

İddia ve duyumlara göre, infaz yasası ile cezaevlerinden salıverilen hırsızlık zanlıları yeniden işbaşında, ev ve işyerlerinizin güvenliğini alın.

HIRSIZLARA DİKKAT!

 

Batman’ın farklı mahallelerinden hırsızlık haberleri gelmeye başladı. İddialara göre infaz yasası ile cezaevlerinden salıverilen hırsızlık zanlıları, yeniden sokağa indi. 
EV VE İŞYERLERİNİZİN GÜVENLİĞİNİ ARTTIRIN
Hırsızlık olaylarının önemli bir sorun olduğu Batman’da son 2 yıldır vaka sayısında azalma seyrediyordu. Ancak Nisan ayında meclisten geçen infaz yasası ile hırsızlık zanlıları cezaevlerinden salıverildi. Ketin farklı yerlerinden ev ve işyerleri soygunu, motosiklet ve büyük-küçükbaş hayvan çalıntılarının haberi gelmeye başladı. Vatandaşın, ev ve işyerlerinin güvenliğini arttırırken kapı ve pencere kilitlerini sağlama alması, büyük-küçükbaş hayvanların güvenliğini sağlaması gerekiyor. 

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle