ASAYİŞ

HIRSIZLARIN RAMAZAN MESAİSİ…

HIRSIZLARIN RAMAZAN MESAİSİ…

HIRSIZLARIN RAMAZAN MESAİSİ…
17-07-2014 21:23
Google News

Vatandaşın uyuduğu saatleri fırsat bilen hırsızlar, Ramazan ay’ında kol geziyor. Oruç tutmak için sahura uyanan vatandaş, öğlen saatlerine kadar uyuyarak dinlenmeyi tercih ediyor. Vatandaşların uyuduğu saatleri fırsat bilen hırsızlar ise ev ve işyerlerini soyarak vatandaşların şahsi eşya ve paralarına el koyuyor.  Bir eve giren kimliği belirsiz şahıslar, 1 adet Mp3 çalar, 1 adet cep telefonu ile 1.300 Tl parayı çalarak kayıplara karıştı. Evinin soyulduğunu fark eden vatandaş, olayı polise bildirdi.

ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI!

Gece yarısı bir evde yaşanan hırsızlık olayında da 2 adet altın bilezik, 2 adet altın yüzük, 1 çift altın küpe, 4 adet çeyrek altın ile 1 adet laptop bilgisayar çalındı. Olayı polise bildiren ev sahibi, hırsızların yakalanmasını istedi.

BALKON CAMINDAN İÇERİ GİRDİLER!

Bir evin balkon kapısını kullanarak içeri giren hırsızlar, 2 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma sürerken saat 04.00 sıralarında başka bir evde yaşanan hırsızlık olayında ise 1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet cep telefonu, 2 adet tablet bilgisayar, 1 adet altın küpe, 1 adet gümüş küpe ve 20 Tl para, kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı. Polise giden ev sahibi, hırsızların yakalanmasını istedi.

HIRSIZLARLA BURUN BURUNA GELDİ

Saat 05.00 sıralarında evde tıkırtılar duyan ev sahibi, odaları kontrol etmeye başladı. 3 şahsın, balkon kapısını kullanarak aşağıya atladığını gören ev sahibi, hırsızların yakalanması için polisten yardım istedi. Hırsızlık olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma ve tahkikatların devam ettiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete