GÜNDEM

HİSARCIKLIOĞLU VE AKAR, BATMAN’DA KONUŞTU

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Hizmet Binası, resmi törenle açıldı. Açılış Töreni'ne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Batman Valisi Hulusi Şahin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve STK temsilcileri katıldı.

HİSARCIKLIOĞLU VE AKAR, BATMAN’DA KONUŞTU
15-12-2021 15:40
15-12-2021 15:41
BATMAN
Google News

“BİNANIN ALTINI KIZILAY MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRDÜK”

Törende konuşan Vali Hulusi Şahin “Memlekette, millete ne kadar faydalı iş varsa bu odanın üyeleri yer almıştır. Doğruyu ve hakikati savunduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu binanın yapımında İl Özel İdaresi, sembolik bir kira talep etmişti. Bizler de odanın alt bölümünü Kızılay Kan Bağışı yapmak için ricada bulunduk. Herhangi bir kira almadan çok modern bir Kan Bağışı Merkezi yapıldı. Destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“BATMAN’DA 20 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK”

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, BATSO Binası ve TOBB Güzel Sanatlar Lisesi'nin açılışı için Batman’a geldiklerini belirtirken “20 Milyon TL'lik bir yatırımla bu tesisleri Batman'a kazandırdık. Sayın Bakanımızın öncülüğünde ordumuz hem içeride hem dışarıda güvenliğimizi sağlıyor. Onlara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. BATSO, uluslararası kuruluşlar tarafından kalite açısından 5 yıldızlı oda olarak tescil edilmiştir. Aynı zamanda Abdulkadir Demir Başkanımız ile TOBB Yüksek Koordinasyon Kurulu'nda da birlikte çalışıyoruz. Sizlerin taleplerini bizlere iletiyor” dedi.

“GELİŞEN BİR ŞEHİR GÖRÜYORUZ”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Batman’a her geldiklerinde gelişen bir şehir gördüklerini ifade ederken “14. İUS Komutanlığımızın Sancak Tevdi Töreni için Batman’a geldik. Burada görev yapan arkadaşlarımız, kendilerini evlerinde hissettiklerini söylüyorlar. TOBB ve Oda Başkanlarımızın, ülke genelinde yaptıkları çalışmalar ile TSK’na katkıları önemli. Ülkenin güvenliği ve kalkınmasına etkileri var. TSK olarak asil milletimizden aldığımız güç ve dualarla gece gündüz demeden, karda kışta, zorlu hava ve arazi şartlarında Mehmetçiklerimiz ülkemizde, sınırlarımızda ve ülke dışında haklı menfaatlerimizi korumak için dost ve kardeş ülkelere de yardımda da bulunarak büyük bir güç ve güvenle görevlerine devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Akar, Batman Valisi Hulusi Şahin ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, BATSO’nun yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Açılış sonrası Bakan Akar ve Hisarcıklıoğlu, TOBB Güzel Sanatlar Lisesi'ne giderek öğrencilerle bir araya geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete