GERCÜŞ

“HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”

31 Mart Seçimleri ile göreve gelen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”
28-07-2019 17:50
Google News

“HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”

Seçim sonrası Gercüş’te hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Başkan Günaydın, “Gercüş’te hizmet seferberliği başlattık. Yollarımızın tamamını kilit taşı ve parke ile döşeyeceğiz. Altyapı çalışmalarını başlattık. Şuan Gercüş’ün her yerinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sivrisinek ve böceklere karşı ilaçlama yapıyoruz” dedi. 
GES PROJESİ İÇİN YAZIŞMALAR BAŞLADI
Gercüş için büyük proje olarak ilan edilen Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi için yazışmalara başladıklarını belirten Günaydın, “GES projemiz için yazışmalara başladık. Su pompalarımız ilçe dışında. En yakın su pompası ilçeye 10 kilometre uzaklıkta. Su pompalaması için fazla elektrik tüketiliyor. GES ile elektrik faturasından kurtulacağız. Elektrik faturasına ayırdığımız bütçeyi, diğer çalışmalarına harcayacağız” dedi. 
YENİ PROJELER GELİYOR
Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, yeni projelerinden bahsederken “Kapalı pazar, çocuk parkları, mesire alanı, İlçe otogarı ve daha birçok projemiz var. Bunları faaliyete geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 


İSTİHDAM PROJELERİ ÖNCELİKLİ
İstihdam projelerine de öncelik vereceklerini belirten Günaydın, “Tekstil atölyesi için yer arıyoruz. Arsa bulduktan sonra tekstil atölyesi kuracağız. Atölyeyi kurduktan sonra İşadamlarına devredeceğiz, bu sayede İlçemizde 300 kişilik istihdam sağlayacağız” dedi. 
İLÇEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK
İlçede bulunan eski yapıların yıkılıp kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar inşa edileceğini belirten Günaydın, “İlçemizin bir diğer sorunu olan kentsel dönüşüm içinde görüşmelere başladık. Eski yapıları yıkıp kentsel dönmüşüm projesi kapsamında yenilerini yapacağız. Çevre ve Şehircilik Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ilçemize davet ettik. Daire Başkanı Fetullah Aydın ile birlikte ilçemize gelen Sayın Gürgen, kentsel dönüşüme destek vereceklerini söyledi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 


KÖPRÜLÜ KAVŞAK BU SENE TAMAM
Trafik kazalarını önlemek amacıyla ilçede köprülü kavşak, bu sene tamamlanıyor.  İlçede trafiğin daha rahat akması için projelendirilen köprülü kavşak, bu sene teslim edilecek.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’SİNDEN PARK
Kardeş belediye olarak seçilen Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçeye park kazandıracak. Parkın tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Günaydın, “Kardeş belediyemiz olan Büyükşehir Belediyesi, ilçemize park yaptı. Ama bazı eksiklikleri kalmıştı. Önümüzdeki günlerde o eksiklikleri tamamlayıp parkı açacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete