GÜNDEM

“HİZMETKÂRINIZ OLACAĞIZ”

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Hilal ve Pazaryeri Mahallelerinden sonra Bayındırlık Mahallesinde de halk toplantıları düzenledi.

“HİZMETKÂRINIZ OLACAĞIZ”
25-02-2015 21:00
Google News

Eşbaşkan Özdemir, halk toplantılarının amacının Belediye’nin 11 aylık faaliyetleri hakkında halka bilgi vermek olduğunu söyledi.

1 MARTTA ÇALIŞMALARIN STARTINI VERECEĞİZ

Doğalgaz hatlarının çekilmesi ile yol ve kaldırımlarda ciddi tahribatlar oluştuğunu söyleyen Özdemir ve Akel “elimizde olmayan nedenlerle asfalt çalışmaları gecikti. Ancak birçok mahalle ve sokağı kilit parke taşı ile döşedik. Çalışma sezonu 1 Mart’ta başlayacak. Bütün kentte asfalt, yol yapım ve kaldırım çalışmalarımızı başlatacağız. Bütün mahallelere yönelik olduğu gibi Bayındır Mahallemize yönelik de planlamalarımız var” dedi.

HALKIN PARASI HALKA GİDECEK

Kentin sorunlarını halkla birlikte çözeceklerini belirten Eşbaşkanlar “Diğer mahallelerimizde olduğu gibi bu mahallemiz de meclisini oluşturmuş. Mahallenize yönelik kendi kararlarınızı kendiniz alıp bu kararları bize bildireceksiniz, biz de hizmetkârınız olacağız. Bu halkın parası başka yere gitmeyecek. Halkın parası halka gidecek” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete