GÜNDEM

HOPE PROJESİ BATMAN’DA

Batman Fatma Aliye Fen Lisesi, uluslar arası alanda yürütülen Human Odyssey, the Pathto Existentialism (HOPE) projesine ortak oldu.

HOPE PROJESİ BATMAN’DA
18-01-2021 18:57
Google News


 “KAVRAMLARI YENİDEN KEŞFEDİYORUZ”
İngilizce Öğretmeni Zehra Kayaalp ve Polonya’dan Maria de Lurdes Loureıro ile 4 Türk ve 9 yabancı (Polonya, Ukrayna, Yunanistan, Romanya, Arnavutluk, İtalya, Hırvatistan) olan projeyle ilgili yapılan bilgilendirmede “Giderek dijitalleşen bir dünyada yaşıyoruz ve insanlar olarak sağlıklı bir refahı sürdürmemiz gerekiyor. İnsanlar olarak doğal dünyadaki rolümüz nedir? İnsanlığımızın beklentilerini nasıl karşılayabiliriz? Kurucu ortakları Fatma Aliye Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Zehra Kayaalp ve Polonya’dan Maria de Lurdes Loureıro ile 4 Türk ve 9 yabancı (Polonya, Ukrayna, Yunanistan, Romanya, Arnavutluk, İtalya, Hırvatistan) olan projemizde kimlik, aşk, yaşam, özgürlük, mutluluk, ölüm, kaygı, anlam arayışı, umut gibi kavramlarını keşfediyoruz. Öğrencilerin bir yaşam felsefesi geliştirmelerini ve insan doğasına yolculuğun ve kendini gerçekleştirmenin önemini anlamalarını amaçlayan eTwinning projemiz Human Odyssey, the Pathto Existentialism (HOPE) Projemizin uzman konuğuyla Mindfulness üzerine çok verimli bir akşam geçirdik” denildi.

PROJE ORTAKLARINA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Açıklamada, katılımlarından dolayı Psikolog Danışman ve Mindfulnnes Eğitmeni Ferda Alakuş, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü Mehmet Emin Aydın, Batman eTwinning Koordinatörü Nagehan Rüzgar ve Projemizin Ortaklarına Levent Pısıl (İluh Anadolu Lisesi), Evin Ayhan Oygen (Sosyal Bilimler Lisesi), Sevil Kurt, Monica TRIF, Edita Kloubucar, Cristina Duda, Adriana D’arrıgo, FrancescaLo Souro, Korina Drıtselı katılımlarından teşekkür edildi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete