YAŞAM

HORON VE HALAYI BULUŞTURAN DÜĞÜN

İş İnsanı Abdullah İzgi'nin galerici oğlu Ahmet İzgi, eğitimci Zeynel Köken'in biricik kızı Duygu Köken ile hayatını birleştirdi.

HORON VE HALAYI BULUŞTURAN DÜĞÜN
17-10-2021 13:08
17-10-2021 13:14
BURSA
Google News

Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Bayraktar, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve iş dünyasından çok sayıda insan katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ ŞAHİTLİK YAPTI

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kıydığı nikâhta, çiftin nikah şahitliğini ise Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran, İş İnsanı Remzi İzgi, Turan İzgi ve Recai Obut yaptı.

HALAY VE HORONLAR BULUŞTU

Damadın Babası Abdullah İzgi ve Gelinin Babası Zeynel Köken, davetlilerle yakından ilgilendi. Davetlilere ikramların yapıldığı düğün töreninde Kürtçe, Türkçe ve Arapça şarkılar seslendirildi. Sanatçı Murat Kurşun’un sahne aldığı düğün töreninde, davetliler horon ve halaylar çekti. Batman Sonsöz Gazetesi olarak, Ahmet ve Duygu çiftine ömür boyu mutluluklar diler, İzgi ve Köken Ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?