GÜNDEM

HOTEL İZGİ TURHAN, BATMANA ÇAĞ ATLATIYOR

HOTEL İZGİ TURHAN, BATMANA ÇAĞ ATLATIYOR

HOTEL İZGİ TURHAN, BATMANA ÇAĞ ATLATIYOR
17-07-2014 20:51
Google News

Batman’ın köklü ailelerinden İzgi ailesinin sahipliğini yaptığı ve 20 yıldır Batmanda hizmet veren Hotel İzgi Turhan, 2012 yılında iki yıl süren restorasyon çalışmalarından sonra hizmet kapasitesini daha da arttırarak Batman’ın turizm sektörüne katkı sunmaya devam ediyor...

OTEL YÖNETİCİLERİ KABUKLARINI KIRMALI

Batmanda turizm sektörünün canlanması için otel sahiplerine çağrıda bulunan Hotel İzgi Turhan Genel Müdürü Ali Öztürk “ülkemizde turizm sektörünün en çok üyesi olan Anadolu Turizm İşletmecileri Derneğine üye olan tek Batman oteliyiz. İlimizin ve bölgemizin sektör temsilcisi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığına aynı dernek tarafından teklif edilmemiz bizi onurlandırmıştır. Ancak Batman’da mevcut otellerimiz Batman dışındaki bu tür STK faaliyetlerinin ve sosyal oluşumların dışında kalmayı tercih ettiklerinden dolayı, Batman’ı dış basın ve turizm sektöründe tanıtamamaktadırlar. Otel yöneticileri, kabuklarını kırarak birer Batman sevdalısı olmalıdır” dedi.

İŞ TURİZMİNE YENİ BİR YORUM GETİRDİK

12 Temmuz 2012 tarihinden bugüne Batman’a iş ve tatil turizminde yeni bir yorum getirdiklerini açıklayan Öztürk “özellikle 2014 yılı içerisinde Batman’da yeni imaj ve konseptleriyle hizmete giren ve girecek olan oteller, Batman’ın turizm ve tanıtımına büyük ölçüde katkıda bulunacaktır. Bu kapsamda tüm otellerimiz tatlı bir rekabet içerisinde kendilerini yenileyerek Batmanda turizm sektörünün canlı tutulmasına katkı sunacaktır. Batman’da turizm sektörü için ilk sırayı tutan otellerimiz, sadece fiziki yenilik ve restorasyonla kalmayıp aynı zamanda hizmet kalitesini de artırarak başarılı olabileceklerdir” şeklinde konuştu.

İŞ TURİZMİNDE PATLAMA YAŞANIYOR

Batman’da iş turizminde son iki yıldır patlama yaşandığını belirten Hotel İzgi Turhan Genel Müdürü Ali Öztürk “yapılan ve yapımı devam eden otellerimizin maalesef konseptleri hemen hemen aynı çizgidedir. Oysa ülkemizin değişik illerinden ve dünyanın değişik ülkelerinden kültür turları kapsamında bölgemizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere hitap edecek şekilde kendini dizayn edecek turizm işletmeleri, ileriki süreçte daha kazançlı olacaktır” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET

Öztürk konuşmasında Hotel İzgi Turhan olarak önceliklerinin müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet olduğunu açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete