SİYASET

HÜDA PAR’DA SEÇİM HAZIRLIĞI!

HÜDA PAR’DA SEÇİM HAZIRLIĞI!

HÜDA PAR’DA SEÇİM HAZIRLIĞI!
12-11-2014 19:07
Google News

Hüda Par, 2015 milletvekilliği seçimleri için kongre hazırlıklarına başladı.

Gazetemizi ziyaret eden Hüda Par İl Başkanı Emin Doğru ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekilliği seçimleri için yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

KONGRELERİMİZ BAŞLAYACAK

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay’la görüşen İl Başkanı Doğru “seçime gireceğiz ancak bağımsız olarak mı yoksa parti olarak mı gireceğiz henüz belli değil. Parti Genel Merkezi’nde yapılacak değerlendirmelerden sonra bu konu, netliğe kavuşacak. Genel seçimlerdern önce önümüzde il ve ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz” dedi.

KOBANÊ OLAYLARI SÜRECİ ETKİLEDİ

7–8 Ekim tarihlerinde aralarında meydana gelen Kobanê olaylarını değerlendiren Doğru “Batman ve diğer illerde Kobanê olayları nedeniyle çıkan olaylar ve saldırılar, çözüm sürecini derinden etkiledi. İşyerlerinin yakılıp yıkılması ve yağmalanması, bu halka haksızlıktır. İşi bozan taraf biz olmayacağız. Fitnenin kapısını açanlar biz olmayacağız, buna mahal da vermeyeceğiz. Tabi tek tarafın gayretiyle olacak bir şey değil. Bütün kesimlerin, toplumun huzurunun bozulmaması için söyleyecek sözü, atacak adımı olmalı. Uyuşturucu ilkokul seviyesine indi. Çocuklarımız tehlike altında. Birbirimize enerjimizi harcayacağımıza esasında bunlarla mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete