SİYASET

Hüda Par’dan spor yorumu

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bazı spor etkinliklerinin ahlak kurallarına aykırı olduğunu ileri sürdü.

Hüda Par’dan spor yorumu
07-09-2022 16:28
08-09-2022 15:08
BATMAN
Google News

ÖRF ADETLERİMİZLE TERS DÜŞMEK ZORUNDA MIYIZ?

Şahin “Sportif faaliyetlere karşı değiliz hatta yararlı bulup destekliyoruz. Ancak Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan sportif aktiviteler maalesef gençliğimizi ifsat edecek bir hal almaya başladı. Bu kurumun başındaki insanlar bu halkın Müslüman olduğunu, inanç, değer hassasiyetlerinin olduğunu neredeyse unutmuş bir duruma geldiler. Yaptıkları sportif aktivitelerde kız-erkek karışık, kızların yarı çıplak hali kameralar karşısında halka teşhir ediliyor. Bu halkın inancı, değerleri, örfü var. Gençliğe dönük aktivitelerin olması lazım, bu bir gerekliliktir. Ancak bunu yaparken illa inancımıza, ahlakımıza, örfümüze ters düşecek bir şekilde yapmak zorunda mıyız? Yetkililere sesleniyoruz, bu kurumların gerek ahlakı gerekse de diğer hususlar anlamında denetlenmesi lazım. Gençliğimize zarar verecek bu hususların ortadan kaldırılması için üst mercilerin bu kurumları denetlemeleri lazım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Batmanlı
Batmanlı 2 yıl önce
Attığınız başlık tam bir algı ve manüplasyon içerikli. HÜDA-PAR on açıklamasının neresinde "spora eleştiri" var. HÜDA-PAR sporo hatta destekliyoruz. Bir takım etkinliklerin toplum değerlerini aşındırması da dikkat çekmiş. Bu açıklmayı tekzip etmezseniz, rakip gazetelerin sizin için dillendirdiği açıklamalara bizde kabul etmek durumunda olacağız.