SİYASET

HÜDA PAR, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

HÜDA PAR, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

HÜDA PAR, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
24-11-2014 19:51
Google News

Hüda Par İl Başkanı Emin Doğru, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TPAO'daki işçi alımlarını değerlendiren Doğru “TÜİK'in son verilerine göre ilimiz işsizlik oranında ilk sıralarda yer almaktadır. İşsizlik sorununu kısmen de olsa azaltacak olan TPAO'nun işçi alımlarında, ilimizde yaşamadığı halde ikametini buraya taşıyan bazı şahısların işe alınması, Batmanlı gençlerimizin haklarının gasp edilmesi olup bizleri derinden üzmüştür” dedi.

6–8 EKİM OLAYLARINA YÖNELİK GÖZALTILAR

Kobanê olaylarına katılan eylemcilere yönelik herhangi bir işlemin yapılmadığını ileri süren Doğru “Yaklaşık 50 gün geçmesine rağmen 6–8 Ekim olaylarında Her yer Kobanê sloganlarıyla halkı sokağa davet edip katliamların işlenmesine sebep olanlara ve olaylara karışan eylemcilere yönelik henüz ciddi bir işlem yapılmamıştır. Bununla beraber, hafta içinde gözaltına alınan ve aralarında DBP Batman Gençlik Teşkilatı'na mensup iki şahsın tutuklanması, fakat olayların arkasındaki asıl şahıslara yönelik herhangi bir işlemin yapılmaması, çözüm süreci adı altında devletle örgüt arasındaki gizli anlaşmaları akıllara getirmektedir” dedi.

DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

İl Başkanı Doğru, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’yle ilgili açıklamasında “Şüphesiz çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Ancak çocuklarımız bugün her zamankinden daha fazla maddi ve manevi tehlikelerle karşı karşıya bulunmaktadır. Zira uyuşturucu kullanan çocuk yaştaki gençlerin sayısı, günden güne artmakta ve uyuşturucu kullanma yaşı her geçen gün daha da düşmektedir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete