SİYASET

Hüda Par’ın listesi belli oldu

Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, proje lansman programında Batman için yapmayı düşündüğü projelerini açıkladı.

Hüda Par’ın listesi belli oldu
26-02-2024 14:44
26-02-2024 14:46
BATMAN
Google News

Hüda Par, bir düğün salonunda proje tanıtım toplantısı düzenledi. Programa İl Başkanı Davut Şahin, il teşkilat üyeleri, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Sunuculuğunu Enes İmir'in yaptığı program, kur'an-ı kerim tilavetiyle başladı. TPAO Batman Petrolspor atkısıyla platforma çıkıp konuşan Ramanlı “Batman Belediyesi Başkanlığına ve yönetimine adayız. Aynı zamanda il genel meclisine de adayız. Artık şehrimizi ve kentimizi, kendimiz yönetelim diyoruz. Ricacı makamdan çıkıp icracı makamda olmak istiyoruz. Milletimiz teveccüh ederse ve bu seçimi ipi önde göğüsleyerek kazanırsak projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Bütün aday ve siyasi partiler vaatte bulunurlar ve vaatsiz seçim olmaz. Ama bizim bir iddiamız var, biz diyoruz ki Hüda Par dediğini yapar” dedi.

İŞTE TAM LİSTE:

Hüda Par’ın Belediye Meclis Üyesi aday listesinde Cemal Çetiz, Cihat Direk, Masum Ayyıldız, Abdurrahim Afşin, Emrullah Gültekin, Mehmet Zeki İmir, İsa Aslan, Seyit Hasan Candan, Yusuf Ercan Işık, Abdullah Oğuz, Bilal Akdaş, Selman Aslan, Saime Akbulut, Hasan Damar, Vedat Gündüz, Çetin Yıldız, Şehmus Esen, Ramazan Özdemir, Şahin Tekin, Fuat Ak, Tarık Yavuz, Mehmet Sadık Ülker, Galip Sevim, Hamza Kalkan, Abdulhalim Kızrak, Kasım Tunç, Şükrü Uluç, aha Yanaç, Burhan Padir, Şehmus Rüzgar, Muhammed Enes Kılınç, Ömer Faruk Barlak, Muhammed Furkan Sabaz yer alırken, İl Genel Meclis Üyesi aday listesinde ise Mehmet Emin Doğru, Ahmet Arslanğray, Kahraman Rüzgar, Ahmet Demir, Emrullah  Güneş, Murat Serik, Nurullah Yanaç, Mehmet Aslan ve Veysi Karakuş yer aldı. (Hüda Par Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete