SİYASET

Hüda Par’lı Vekil, gençlere seslendi; “Kendi gücümüzün farkında değiliz”

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği buluşmada gençlerle bir araya geldi.

Hüda Par’lı Vekil, gençlere seslendi; “Kendi gücümüzün farkında değiliz”
25-09-2023 13:46
25-09-2023 13:53
BATMAN
Google News

BATMAN, BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI

Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, Hüda Par’ın gençliğe verdiği önemin anlaşılması gerektiğini söyledi. Gençlere seslenen Milletvekili Ramanlı “İki buçuk aydır sahadayız. Hangi kurumda hangi hizmet var? Neresi eksik? Ankara boyutuyla bize ne düşüyor? Eksikleri tamamlayabilmek, talepleri karşılayabilmek için üzerimize düşeni yapacağız. Batman için çalışmak ve çalışanın yanında olmak istiyoruz. Daha büyük projeler, daha mega işler için kafa yormak istiyoruz. Çünkü Batman bu bölgenin parlayan yıldızı. Biz kendi gücümüzün, imkânımızın ve insanımızın kalitemizin farkında değiliz ama dışarıdaki insanlar bunun farkında. Adımız üstünde milletin vekili yani halkın vekili ve böyle davranmak zorundayız. Memleketin hak ettiği hizmete ulaşması için üzerimize düşen fonksiyonu icra etmek istiyoruz” dedi.

AYRIŞTIRMANIN FAYDASI OLMAZ

Ramanlı “Genç demek yenilik demek. Genç demek soru, sorgulamak demek. Değişmeyen bir şey var adalet. Değişmeyen bir şey var kardeşlik. Değişmeyen bir şey var merhamet. Değişmeyen bir şey var helal ve haram. Rabbimizin bize çizmiş olduğu çerçeve içerisinde kaldığımız müddetçe ben öyle inanıyorum tökezlemeyiz. Yanlışa düşmeyiz. Ayrıştırmanın, kötülemenin ve ötekileştirmenin bize hiçbir faydası olmadı olmaz da. Bu bilinçle hareket edelim” dedi. (Haber Merkezi)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete