SİYASET

Hüda Par’lı Vekilden Batman’a mesaj; “Batman sahipsiz değil”

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı “Batman sahipsizdir diyen kişi, Batman’ın sahibi benim desin ve çalışsın” dedi.

Hüda Par’lı Vekilden Batman’a mesaj; “Batman sahipsiz değil”
22-09-2023 11:49
22-09-2023 11:50
BATMAN
Google News

TEİAŞ Bölge Müdürlüğü, Kızılay, Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası ve Marangozlar Sitesini ziyaret eden Batman Milletvekili Ramanlı “Ankara’ya gittiğimizde Batmanlıların Milletvekili olarak ihtiyaçlarınızı, sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözmek için gittiğimi sakın unutmayın” dedi.

ELEKTRİK İLETİM SORUNLARI VE KAN BAĞIŞI ÇALIŞMALARINI DİNLEDİ

TEİAŞ Bölge Müdürü Murat Kaya ile görüşen Ramanlı, elektrik iletim sorunlarını masaya yatırdı. Kızılay ziyaretinde Davut Okçu ve yönetimi ile bir araya gelen Ramanlı, Kızılay’ın çalışmaları hakkında Okçu’dan bilgi aldı. Okçu, “Kızılay’ın geçmişte halk arasında kan alma, bağış kabul etme dışında başka bir vazifesi olamadığı kanaati oluştu. Ancak Kızılay bünyesinde birçok çalışma alanımız var. Kan bağışı programı ise bu çalışmalardan sadece biridir” dedi. Ramanlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir’e Kızılay çalışmalarının yakın takipçisi olmasını ve gençlik ile birlikte destekte bulunmalarını istedi. Daha sonra Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası’nı ziyaret eden Ramanlı, Başkan Mehmet Şah Ayaz ile görüşerek ve Batman’ın sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili değerlendirme yaptı. Daha sonra Marangozlar Sitesinde üretim yapan üreticilerin sorunlarını dinleyen Ramanlı, Marangozlar Sitesinin yeni yerine taşınması ile ilgili konunun takipçisi olacağını belirtti. Esnafla konuşan Ramanlı “Batman sahipsiz değildir. Batman sahipsizdirdiyen kişi aynaya baksın ve Batman’ın sahibi benim desin ve çalışsın. Hep birlikte çok güzel bir geleceğimiz olacak” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete