SİYASET

Hüda Par’lı vekilden ‘krize dönen’ fotoğrafa yanıt;

Hüda Par Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, DEM parti belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün ile Batman Şehir Stadında çekilen ve krize dönen fotoğraf karesine Kürtçe paylaşımla karşılık verdi.

Hüda Par’lı vekilden ‘krize dönen’ fotoğrafa yanıt;
26-02-2024 21:17
26-02-2024 21:20
Google News

TPAO Batman Petrolspor-Anadolu Üniversitesi karşılaşmasını aynı tribünde izleyen DEM Parti Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün ile Hüda Par Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı’nın çekilmiş fotoğraf karesine DEM Parti tarafından inceleme başlatıldı. DEM partiden yapılan açıklamada “Parti politikamız ve ideolojik hattımızla düşmanca tavır sergilemiş bu yapılara mesafemiz çok net ve bellidir. Tüm halkımızı ve ailelerimizi yaşananlar karşısında sükunete çağırıyoruz. Söz konusu durum partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır” denildi.

SERKAN RAMANLI’DAN JET YANIT…

Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı, DEM parti belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün ile Batman Şehir Stadında çekilen ve krize dönen fotoğraf karesine Kürtçe paylaşımla karşılık verdi. Ramanlı, Batman Bağımsız Adayı Muazzez Baktaş, Ak Parti Adayı Adil Sebati Ceylan ve DEM parti eş başkan adayı Mehdi Öztüzün ile çekilen fotoğraf karelerini sosyal medya hesabında “sıqınti heye? (sıkıntı var mı)” ifadeleriyle paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete