SİYASET

Hüda Par’lı vekilden tekstilcilere destek sözü…

Hüda Par Batman Milletvekili Ramanlı, Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği (TEKSİAD) Başkanı Halil Yaşar’ı ziyaret ederek, tekstil sektörünün yaşadığı sorunlar hakkında fikir alışverişi yaptı.

Hüda Par’lı vekilden tekstilcilere destek sözü…
26-01-2024 14:55
26-01-2024 14:58
BATMAN
Google News

AKARYAKIT FİYATLARI REKABETİ OLUMSUZ ETKİLİYOR

TEKSİAD üyeleri, yüksek akaryakıt maliyetlerinin üretim maliyetlerini artırdığını ve bu durumun sektördeki rekabet gücünü olumsuz etkilediğini belirterek, son dönemde tekstil sektörünün ihracatında yaşanan düşüş ve pazar payının azalması sorunlarını iletti. İhracatta yaşanan bu daralmanın sektörde faaliyet gösteren işletmeleri olumsuz etkilediği ve işletmelerin rekabetçi konumlarını zayıflattığını belirten TEKSİAD üyeleri, hükümetten destek talep etti.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, akaryakıt fiyatlarındaki artışın tekstil sektöründeki işletmeler üzerindeki etkilerini dikkate alacaklarını ve bu konuda çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını belirtti. Ramanlı, ihracattaki daralmanın sektörün geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önünde bulundurarak, işletmelerin rekabet gücünü artırmak için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete