SİYASET

HÜDA PAR, ÜYELERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, partisinin Batman İl Başkanlığı'nda üye ve gönüllüleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

HÜDA PAR, ÜYELERİ İLE BAYRAMLAŞTI
20-07-2015 21:04
Google News

Bayramlaşma programına Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Dr. Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Eyyüp Yanaç, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yöneticileri katıldı. Programa katılan davetlilere çay ve bayram şekeri ikram edildi. Programda konuşan Yapıcıoğlu bayramın bir anlamda siyasi bir eylem olduğuna değinerek “Bu sabır imtihanıdır. Resulullah (SAV), ‘oruç sabrın yarısıdır’ diyor. Bu sabır imtihanında başarıyla geçmiş müminlere Allah’u Teala imtihanı geçmenin mükafatı olarak bu bayramı hediye etmiştir” dedi.

İl Başkanı Doğru da “Bayramlara buruk bir şekilde giriyoruz. İslam coğrafyasının çeşitli yerlerinde devam eden savaşlar hatta bayram günü bile Irak’ta ve diğer yerlerde yapılan bombalı saldırılarda masum insanların ve sivillerin katledilmesi elbette bizleri derinden üzmektedir” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete