SİYASET

HÜDA PAR'lıların bayram ziyareti

Ramazan Bayramı vesilesiyle Batman'da bir dizi temaslarda bulunan Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Ramazan Bayramı'nın tüm ümmete, insanlığa ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

HÜDA PAR'lıların bayram ziyareti
19-07-2015 17:47
Google News

Tutuklu ve şehit yakınları alilerini ziyaret eden Aydın Gök, böylesi bir ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek, HÜDA PAR'a çalışmalarından ötürü başarılar diledi.

Yaptığı ziyaret hakkında konuşan Gök, İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerden dolayı bayramı buruk geçirdiklerini belirtti. Tüm üzüntülere rağmen yine de bayramı bir ibadet olarak geçirmeyi ihmal etmediklerini söyleyen Gök, şöyle dedi: “Bayramı her ne kadar buruk olarak geçiriyor olsak da, İslam coğrafyası kan ağlıyor olsa da neticede bayramlar; tuttuğumuz oruçların, geçirdiğimiz Salih amellerin bir neticesi olarak Allah'ın bizlere vermiş olduğu bir haktır. Bunu da bir ibadet bilinciyle mutlaka kutlamamız lazım.” Yaptıkları ziyaretlerin ardından Gök ve beraberindeki partililer, halkla kucaklaşarak bayramlarını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete