SPOR

Hull City'nin Antalya Kampı ve Transfer Çalışmaları

Hull City başkan vekili Kesler, takımın Antalya kampı ve transfer projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Türk futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'e özel tezahürattan da bahsedildi.

Hull City'nin Antalya Kampı ve Transfer Çalışmaları
21-03-2024 12:09
Google News

Hull City'nin başkan vekili Kesler, takımın milli maç arasında yaptığı kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürdüklerini açıkladı. Premier Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini belirten Kesler, play-off hazırlıklarını Antalya'da tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Ayrıca yaklaşık 100 taraftarı Antalya'ya getirdiklerini ve sponsorlara teşekkür ettiklerini söyleyen Kesler, şehirdeki kampların takıma olumlu yansımaları olduğunu vurguladı.

Hull City kulübü olarak yeni yatırım projeleri üzerinde çalıştıklarını belirten Kesler, İrlanda'dan sonra bu kez Slovenya ve Yunanistan'da takım arayışlarının devam ettiğini açıkladı.

Kesler, fanatizmin futbolu olumsuz etkilediğini ve bu tür olayların önlenmesi için daha elit bir futbol anlayışıyla hareket etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Türk futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'e özel tezahürattan da bahseden Kesler, Ozan'ın potansiyelini ve Abdülkadir'in adaptasyonunu övdü. Taraftarların bu iki futbolcuyu sevdiğini ve desteklediğini belirten Kesler, takımın gurur duyduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete