GÜNDEM

HÜSEYİN EKMEN, VALİ ŞAHİN’LE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Vali Hulusi Şahin ile görüştü, emekliler için önemli taleplerde bulundu.

HÜSEYİN EKMEN, VALİ ŞAHİN’LE GÖRÜŞTÜ
11-03-2021 16:44
Google News


EMEKLİLERİN TALEPLERİNİ İLETTİ
Belediye Makamı’nda Vali Hulusi Şahin ile bir araya gelen Başkan Ekmen, emeklilerin taleplerini ileti. Ekmen, Vali Şahin’in Batman’da yürüttüğü çalışmaları takdirle izlediğini belirtirken “Sayın Valimizin Batman için yapmış olduğu çalışmaları takdirle izliyoruz. Özellikle mahalle buluşmalarında vatandaşlarla bütünleşmesi çok önemlidir. Biz de dernek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Sayın Valimize emeklilerimizin yaşam kalitesini arttırmak için taleplerimizi yazılı ve sözlü olarak iletme fırsatı bulduk. Batman’da emekliler için yaptırdığımız TOKİ konutları Türkiye’de bir ilkti ve örnek proje oldu. Batman’da 2000 aile, ev sahibi oldu. Hasankeyf Yolu Raman Dağı Eteklerinde veya başka farklı bir yerde hazire arazisi tahsis edilmesi halinde 2 bin konut yapmak istiyoruz. Batman’da halen evi olmayan birçok üyemiz var. 60 yaş ve üstü emeklilerimiz belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanıyor ayrıca eşlerinin de bu uygulamadan faydalanmasını istiyoruz. Eski Kadın Doğum Hastanesi yanında bulunan Aram Tigran Parkı derneğimize kiralanırsa, kütüphane, cafe, günlük gazetelerin okunacağı bölüm ile emeklilerimize buluşma alanı oluşturabiliriz. Çok katlı otoparkı altında bulunan salon derneğimize tahsis edilirse, orayı da emeklilerimiz için değerlendirebiliriz. Ramazan Bayramı sonrası destek sağlanması halinde emeklilerimizle birlikte Çanakkale Şehitlerini ziyaret etmek istiyoruz. Emekli ailelerine Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile hem boş zamanlarını değerlendirebileceği hem de çalışma hayatında işlerine yarayacak İngilizce ve benzeri dil kursları veya çeşitli sanat dalları ile ilgili kuralar açılmasını talep ediyoruz Sayın Valimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı başta emeklilerimiz olmak üzere yönetim kurulum ve şahsım teşekkür ediyorum” dedi. 

VALİ İLGİ GÖSTERDİ, DESTEK MESAJI VERDİ
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’e ilgi gösteren Vali Hulusi Şahin, taleplerin aşamalı olarak yerine getirilmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete