GÜNDEM

HUSUMETLİ AİLELER BARIŞTIRILDI...

Bahçelievler Mahallesinde bir müddet önce Tapkan ve Kaplan aileleri arasında anlaşmazlık yaşandı.

HUSUMETLİ AİLELER BARIŞTIRILDI...
21-06-2018 23:51
Google News

İki aile arasında yaşanan sopalı ve silahlı kavgada, Bilal Tapkan ve Enver Kaplan hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İki aile arasında, yaşanan kavga sonucu başlayan husumet, barışla noktalandı. Barışma programı Çeşmebaşı köyü Hacı Fahrettin Özdemir Camisinde yapılırken, programa İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran, Baro Başkanı Hamit Çakan, Hüda Par İl Teşkilatı, bazı siyasi parti temsilcileri ve husumetli aile bireyleri katıldı.

ÖZDEMİR DEVREYE GİRDİ

Yaşanan ölümlü olay sonrasında iki aile arasında başlayan husumetin sonlanması ve barışla noktalanması için Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir devreye girdi. Özdemir, yaşanan olaydan ötürü üzüntü duyduğunu ancak her iki ailenin de husumeti sonlandırmak istemesinin sevindirici olduğunu belirterek “Yaşanan kavga, bizleri derinden üzdü. Bu kötü hadisenin, kapanması için yapılan girişimlerde aileler, sağduyu ile yaklaşım gösterdi. Her iki aile fertleri, bu hadisenin daha fazla büyümemesini sağladı” dedi. Husumetli aile fertleri Program sonunda Kur’an-ı Kerim’in altından geçerek el sıkışıp kucaklaştı.  (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?