GÜNDEM

İBDF, tanıtım günlerine hazırlanıyor

İstanbul Batman Dernekler Federasyonu (İBDF), 19–22 Mayıs’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Batman Günleri Tanıtım Etkinliklerinin hazırlıklarını yaparken, Batman’da gazetecilerle bir araya geldi.

İBDF, tanıtım günlerine hazırlanıyor
08-05-2022 14:50
08-05-2022 14:52
BATMAN
Google News

Toplantıya İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran, Başkanvekili Aysel Sili, Başkan Yardımcıları Mesut Sambur, Suat Savgan ve Mustafa Kaya katıldı.

“BATMAN’I DÜNYAYA TANITACAĞIZ”

Batmanlı sunucu ve ses sanatçısı Celal Yılmazın açılış konuşmasından sonra tanıtım günlerine ilişkin bilgi veren İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran “19-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Batman Tanıtım Günleri etkinliğinde İstanbul Yenikapı’da yapılacak etkinliklere hepinizi davet ediyoruz. İstanbul’daki Batmanlılar sizi özlemiş, lezzetlerinizi özlemiş, onlarla İstanbul’da bir araya gelerek kucaklaşın. İstanbul’daki etkinliklerde folklorik etkinlikler, Batman lezzetleri ve kültürü ile ilgili tanıtımlar yapılacak. İstanbul’a yerel ve ulusal sanatçılar getireceğiz. Batman’ı İstanbul’da Dünyaya tanıtacağız. Kadıköy, Taksim, Eminönü, Bahçelievler, Bağcılar gibi yerlerde ön tanıtımlar yapacağız. 25 yerel, ulusal ve uluslararası sanatçılar yer alacak” dedi.

“BATMAN TANITIMINA YÖNELİK CİDDİ ÇALIŞMLAR YAPIYORUZ”

İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanvekili Aysel Sili ise “Batman Tanıtım Günlerini 2019’da yapmıştık. Bu defa İstanbul Yenikapı’da Batman Tanıtım Günlerini düzenleyeceğiz. Sizden destek istemeye geldik. Amacımız gerçekten orada Batman ve Batmanlıları tanıtmak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?