GÜNDEM

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, BATMAN’DAYDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, incelemelerde bulunmak üzere, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile birlikte Batman’a geldi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, BATMAN’DAYDI
29-01-2017 21:47
Google News

Havalimanında Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, kurum yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılanan Bakan Soylu, Özel Harekât Kampüsünü ziyaret etti.

BAKAN SOYLU ÖZEL HAREKÂT KAMPÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ

Özel Harekât Kampüsünde polislere seslenen İçişleri Bakanı Soylu “Bu coğrafyada terör ile mücadele, uzun zamandır sizlerin ve milletimizin desteği ile beraber devam etmektedir. Ama terör bu coğrafyanın kaderi değildir. Bu coğrafyanın kaderi olmaktan el birliği ile çıkarabiliriz. Bu konuda karalıyız, bugün milletin ortaya koyduğu destek bunun en önemli kanıtıdır.

Bizim sırtımızı yere vurmaya çalıştılar olmadı, bizi alt etmek için gerekli ne varsa yapmaya çalıştılar beceremediler ve beceremeyecekler. Terör örgütleri PKK, DEAŞ, KCK,  FETÖ ve DHKP-C hepsi birlikte ve bir arada hareket etmektedir.

Aynı yerden talimat alıp, aynı hedefi taşıyan kaosu oluşturmaya çalışıyorlar. Güvenlik güçlerinin ortaya koymuş olduğu dirayetle ve milletimizin 15 Temmuz dahil olmak üzere ortaya koymuş olduğu basiret sayesinde bütün hepsini bertaraf ediyoruz. Hep birlikte memlekete güzel hizmet etmek istiyoruz.

Üniversiteler, yollar ve hastaneleri ailelerimiz rahat ve huzur içerisinde yaşasın diye inşa ediyoruz” dedi. Daha sonra Hükümet Konağına geçerek, Vali Ahmet Deniz ile görüşen Bakan Soylu, Valilik Toplantı Salonunda kurum amirleri ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete