GÜNDEM

İÇLER ACISI BİR DURUM!...

Batman’da kirayı ödeyemediği gerekçesiyle sokağa atılan 4 nüfuslu Gülşen Ailesi, 15 gündür hastane bahçesinde yaşam mücadelesi veriyor.

İÇLER ACISI BİR DURUM!...
06-10-2017 00:07
Google News

Kısmet Mahallesi’nde ikamet eden 4 nüfuslu Gülşen Ailesi, kirayı ödeyemedikleri gerekçesiyle 15 gün önce ev sahibi tarafından sokağa atıldı. Gidecek yer bulamayan aile, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin bahçesine sığındı. Soğukların etkisindeki Batman’da, hastane bahçesinde yatan ve yemek ihtiyacını hastaneden karşılayan aile, başını sokacak sıcak bir yuva arıyor.
“İŞ İSTİYORUM” 
Aile Babası Sadun Gülşen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) kira desteği verdiğini belirterek “SYDV sağolsun kiramızı ödüyor ama yiyecek yemek bulamayınca kira parasını çocuklarımızın yemeğine, giyimine kullanıyoruz. Eşyalarımız evin içinde. Devlet bize yardım ediyor ama ev sahibi bizi eve almıyor. İş istiyorum. Lütfen yardım edin” dedi.

“TEK İSTEĞİMİZ YUVA”
Anne Emine Gülşen ise yemeklerini hastaneden karşıladıklarını anlatarak, “Allah rızası için bize bir ev bulsunlar. Çocuklarım üşüyor. Banyo yapamıyoruz, elbiselerimiz yok, çocuklar okula gidemiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete