GÜNDEM

İDARECİLER, TEKNOPARK İÇİN TOPLANDI

Resim Gazete’de yayımlanarak kuruluşu gerçekleşen “Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi”ne ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İDARECİLER, TEKNOPARK İÇİN TOPLANDI
31-10-2017 19:25
Google News

TEKNOPARK, ÜNİVERSİTE ÇATISI ALTINDA KURULACAK
Valilikte gerçekleşen toplantıya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Bilim Sanayi Müdürü, BATSO Yöneticisi ve Ticaret Borsası Başkanı katıldı. Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi çatısı altında kurulacak olan Teknopark için yürütülecek çalışmalar konuşuldu, sanayi- üniversite işbirliğinin güçlendirilmesi, teknolojiye dayalı firmaların kurulması ve Ar-Ge çalışmalarının büyütülmesi gerektiğine dikkat çekildi. 
ŞİRKET KURULMASI KARARLAŞTIRILDI
Teknopark bünyesinde bilgiye ve ileri teknolojilere dayalı sanayi firmaların kurulması için çalışmaların yürütülmesini isteyen Vali Deniz, firmalara teknoloji transferi ve benzeri konularda gerekli desteklerin sağlanacağını ifade etti. Toplantıda, Belediye, Özel İdare, BATSO ve Ticaret Borsası’nın ortaklığında Batman Teknoloji Bölgesi Kurucu Şirketinin kurulması kararlaştırıldı. (Valilik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete