SPOR

İDMAN YURDU LİDERLİĞİ TEKRAR ALDI!

HASANKEYF YOK OLUYOR…

İDMAN YURDU LİDERLİĞİ TEKRAR ALDI!
05-02-2018 22:55
Google News

* BATSO 1.Amatör lig 15. haftasında liderlik el değiştirirken, alt tarafı kazandibi gibi.

15. Haftanın açılış maçında Gercüş Bağlarspor lider TEİAŞ Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı. İdman Yurduspor’un da galip gelmesiyle TEİAŞ Gençlikspor liderlikten olup ligin zirvesine tekrardan İdman Yurduspor oturdu. Gercüş Bağlarspor ise Play Off yolunda avantaj tepti. Günün bir sonraki müsabakası olan Güneşspor, Aydınkonak Gençlikspor’u 3-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek Play Off yolunda avantaj elde edip liderliğe göz dikti. Pazar günü saat 11:00’da başlayan İdman Yurduspor – Bıçakçı Köyüspor müsabakasında liderin puan kaybettiği haftada İdman Yurduspor, Bıçakçı Köyüspor’u 6-0’lık farklı bir skorla devirip tekrardan liderlik koltuğuna oturdu. Haftanın kapanış maçında Beşiri ilçe stadında oynanan mücadelede ev sahibi takım Beşirispor, kendi seyircisi önünde zorlu Sağlıkspor engelini 4-2’lik bir skorla aşarak rahat bir nefes aldı.

TEİAŞ BERABERLİĞE ABONE 2-2

BATSO 1.Amatör lig 15.haftasında TEİAŞ Gençlikspor, ligde Play Off’a oynayan Gercüş Bağlarspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğundan oldu. Geçen hafta İdma Yurduspor ile 2-2 berabere kalan TEİAŞ Gençlikspor, ligin 15.haftasında karşılaştığı Gercüş Bağlarspor ile aynı skorla berabere kalarak İdman Yurduspor’unda galip gelmesiyle liderlikten oldu. Mavi-kırmızılılar bu beraberlikle 33 puanla 2.sıraya geriledi. Gercüş Bağlarspor ise 21 puanla 4’üncü sıradaki yerini korudu

GÜNEŞ ZİRVE İÇİN DOĞUYOR 3-0

Ligin flaş ekiplerinden Güneşspor, BATSO 1.Amatör Ligin 15.haftasında karşılaştığı Aydınkonak Gençlikspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek Play Off yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. 19 Mayıs Sentetik sahada Saat 13:00’da başlayan mücadelede Güneşspor, ligin zorlu rakibi Aydınkonak Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti. Üst üste aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Güneşspor, BATSO 1.Amatör ligin 15.haftasında da boş geçmedi. Oldukça seyir zevki veren Turcu-mavililer, almış oldukları bu galibiyetle puanını 30’a çıkarıp ligde 3’üncü sıradaki yerini korudu.

İDMAN YURDUSPOR TEKRARDAN LİDER 6-0

BATSO 1.Amatör ligin 15.haftasında liderin puan kaybettiği haftada İdman Yurduspor, Bıçakçı Köyüspor’u 6-0’lık farklı bir skorla yenerek liderliği geri aldı. 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 11:00’da başlayan mücadelede İdman Yurduspor, TEİAŞ Gençlikspor’un puan kaybettiği haftada Bıçakçı Köyüspor’u 6-0 yenerek ligde liderlik koltuğuna tekrardan oturdu. Mavi-lacivertliler almış olduğu bu galibiyetle bir maç eksikle 33 puanla zirveye yerleşirken, Bıçakçı Köyüspor 13 puanla 9’uncu sıraya geriledi.

YEŞİLTEPE’DEN HASANKEYF’E BÜYÜK DARBE 5-1

BATSO 1.Amatör Lig 15.hafta karşılaşmasında Yeşiltepespor mutlak galibiyet için çıktığı mücadelede ligde son sırada yer alan Hasankeyf Diclespor’u 5-1’lik farklı bir skorla yenerek ligde 6’ıncı sıraya yerleşip derin bir nefes aldı. Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 11:00’da başlayan mücadelede Yeşiltepespor ligin dibine demir atmış düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 5-1 mağlup etti. Yeşil-kırmızılılar almış oldukları bu galibiyetle puanını 15’e çıkarıp 7’inci sıraya yerleşip, Hasankeyf Diclespor ise 6 puanda kalarak ligin son sırasında yer aldı.

BEŞİRİ SAĞLIK’I ELİ BOŞ GÖNDERDİ 4-2

BATSO 1.Amatör Lig 15.hafta karşılaşmasında Beşirispor, kendi evi ve seyircisi önünde Sağlıkspor’u 4-2 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Beşiri İlçe Stadında saat 13:00’da başlayan karşılaşmada her iki takımında büyük bir mücadele verdiği maçta maçın 85’inci dakikasına kadar 2-2 devam eden karşılaşmada Beşirispor, ard arda bulduğu gollerle zorlu rakibi Sağlıkspor’u 4-2 yenerek ligde alt sıralardan uzaklaştı. Beşirispor bu galibiyetle puanını 15’e çıkarıp 6’ıncı sıraya yerleşirken Sağlıkspor ise 12 puanla 10’uncu sıraya geriledi.

15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

GERCÜŞ BAĞLAR 2 – 2 TEİAŞ GENÇLİKSPOR

İDMAN YURDUSPOR 6 – 0 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR

HASANKEYF DİCLESPOR 1– 5 YEŞİLTEPESPOR

AYDINKONAK GENÇLİKSPOR 0 – 3 GÜNEŞSPOR

BEŞİRİSPOR 4 – 2 SAĞLIKSPOR

 

16.HAFTA KARŞILAŞMALARI

SAĞLIKSPOR – İDMAN YURDUSPOR

BIÇAKÇI KÖYÜSPOR – GERCÜŞ BAĞLARSPOR

TEİAŞ GENÇLİKSPOR – TÜPRAŞSPOR

GÜNEŞSPOR – HASANKEYF DİCLESPOR

BEŞİRİSPOR - YEŞİLTEPESPOR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete